Nemef 4100 Plus

Bij inbraakpreventie komt ook altijd het op slot draaien van de voordeur voorbij. Wanneer je een voordeur alleen maar dichttrekt is het voor inbrekers een kwestie van seconden voordat ze binnen zijn. Daarom is het dringende advies om altijd het slot ook daadwerkelijk op slot te draaien. Logisch, maar in de praktijk wordt het regelmatig vergeten. En hoe vaak vragen we onszelf af of we de voordeur nou daadwerkelijk op slot hebben gedraaid?!! De Nemef 4100 Plus helpt je deze twijfels weg te nemen.

Automatisch slot

Om twijfel weg te nemen en maximale veiligheid te bieden is een slot die automatisch op slot draait natuurlijk onwijs handig. Verschillende fabrikanten hebben al dergelijk oplossingen, vaak voorzien van elektronische componenten. Veilig, maar lastig te installeren en prijzig. Nemef biedt met de 4100 Plus een SKG(**) gekeurd mechanisch slot. Een slot zoals alle anderen, maar wanneer je de deur dichttrekt valt de nachtschoot (het vergrendelingsmechanisme) automatisch in het slot. Alsof je het zelf op slot hebt gedraaid.

Nooit meer twijfelen

Het grootste voordeel hiervan is het feit dat de beveiliging optimaal is en daarnaast hoef je nooit meer te twijfelen. De deur zit altijd goed op slot! Uiteraard wel alle sleutels goed bewaren en uitgegeven sleutels (aan familie ed.) noteren!

Noodfunctie

Er is ook nagedacht over de veiligheid van de bewoners. Want bij een calamiteit moeten bewoners snel het huis kunnen verlaten, zonder eerst met sleutels in de weer te gaan. Dit slot is voorzien van een EasyExit functie. De deur kan geopend worden door aan de binnenzijde de deurklink naar beneden te drukken. Hiermee ontgrendel je het slot en kan je direct naar buiten.

Nemef 4100 Plus
Klik op de afbeelding voor de productpagina.