De 5 best gelezen artikelen in maart

Maart was een bijzondere maand. De maand waarin het coronavirus het openbare leven overnam. Elke dag kwamen er weer schrikbarende berichten binnen over nieuwe besmettingen en patiënten die bezweken aan de ziekte COVID-19.

Helaas zijn we nog niet van dit verschrikkelijk virus af. De afgekondigde maatregelen die tot 6 april zouden duren, zijn verlengd tot 28 april. Alles om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dagelijks houden wij de berichtgeving bij en vullen ons artikel over het coronavirus zeer regelmatig aan met de laatste informatie.

Het verbaast ons dan ook niet dat het artikel over het coronavirus hoort bij de 5 best gelezen artikelen in maart.

Beveiliging

Ook in de huidige situatie blijft beveiliging op alle vlakken noodzakelijk. Hoewel het aantal inbraken is afgenomen sinds 15 maart, zien we een stijging in de cybercriminaliteit. Mede doordat het thuiswerken is toegenomen en dus veel meer mensen langer online aan het werk zijn. Ideaal voor cybercriminelen om hun slag te slaan, vaak gebruikmakend van het coronavirus (spam, etc.)

Wij zien een stijging in het aantal gelezen artikelen die gerelateerd zijn aan thuiswerken, maar daarnaast blijven mensen ook informatie lezen over de beveiliging van hun woning. En dat is erg belangrijk. De daling van inbraken is zeer vermoedelijk tijdelijk en een stijging na het opheffen van de maatregelen is zeker te verwachten. Daarom raden wij aan om juist nu de beveiliging van een woning/pand aan te scherpen waar nodig.

De 5 best gelezen artikelen in maart

Dit waren de top 5 beest gelezen artikelen in maart.
Zoals je ziet zijn het uiteenlopende onderwerpen en het artikel over het coronavirus staat nu op de 5e plaats. Het zal ons niets verbazen als dit artikel eind april op nummer 1 staat. Helaas, want wat zou het fijn zijn als het coronavirus eind april nagenoeg geen rol eer speelt in het dagelijks leven. Erg waarschijnlijk is dat niet, maar we blijven hopen!