Beveiliging Wassenaar

Wassenaar is een prachtige, groene gemeente in de Randstad. Wassenaar staat vooral bekend om de vele villa’s die het dorp rijk is. En dat is niet geheel onterecht, want in Wassenaar zijn veel prachtige villa’s te vinden.

Criminaliteit

In Wassenaar wordt met enige regelmaat ingebroken. Hoewel anders doet vermoeden vinden de inbraken niet alleen plaats in de grote vrijstaande woningen. De inbraken vinden plaats in alle soorten woningen, van rijtjeshuizen midden in een woonwijk tot een inbraak op een groot landgoed.

Wanneer goederen uit een woning worden gestolen zitten de bewoners met economische en vaak ook emotionele schade. Daarnaast maken inbrekers vaak een hoop schade aan een deur of raam tijdens de inbraak.

Beveiliging Wassenaar, villa

Beveiliging Wassenaar

Genoeg redenen om jouw huis in Wassenaar goed te beveiligen!

Optimale beveiliging tegen beheersbare kosten.

Onze beveiligingsexperts staan altijd klaar om jou te helpen. Beveiliging hoeft niemand alleen te doen! Onze experts hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de overheid en binnen de beveiligingssector, hierdoor zijn zij in staat jou van het juiste advies te voorzien.

Hoe wij werken:

  • Overleg met de klant betreffende de wensen, mogelijkheden en uitbrengen advies.
  • Risicoanalyse.
  • Opstellen beveiligingsplan.
  • Afstemmen leveranciers, zoals installateurs en beveiligingsbedrijven.

Onze dienstverlening is heel laagdrempelig en je krijgt vooraf een duidelijke offerte, zodat je geen onverwachte kosten hebt.
Indien je na het overleg en daaruit voortvloeiende advies, aanvullende werkzaamheden door ons wilt laten verrichten, kan dat tegen meerprijs. Maar dit is geheel naar eigen wens te bepalen. Jij bepaalt zelf wat je met het advies van onze beveiligingsexpert doet! Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met de keuze voor een installateur voor een alarmsysteem of een beveiligingsbedrijf voor de alarmopvolging.

Advies beveiliging
Kunnen we jou van advies voorzien?
Onze beveiligingsexperts staan altijd voor je klaar om jou te helpen.
Neem direct contact op voor meer informatie.