Beveiliging Leiden

Leiden is een echte studentenstad. Het is een grote gemeente met, vooral in het centrum, prachtige authentieke panden. En daarnaast heeft Leiden natuurlijk de oudste universiteit van Nederland. Leiden is qua inwonersaantal de 4e stad van Zuid-Holland.

Criminaliteit

Het aantal inbraken is dit jaar, tot nu toen, minder dan vorig jaar. Zeer waarschijnlijk komt dit door de coronacrisis, waardoor meer mensen thuiswerken. Hierdoor werd het voor inbrekers lastiger hun slag te slaan. De meeste inbraken zijn in de binnenstad. Hier zijn veel oude panden, waarbij de beveiliging te wensen overlaat. Daarnaast zijn er veel studentenwoningen en hebben studenten niet altijd oog voor de veiligheid van hun huis of kamer.

Beveiliging Leiden

Wij helpen jou graag om jouw huis of pand in Leiden goed te beveiligen.

Optimale beveiliging tegen beheersbare kosten.

Onze beveiligingsexperts staan altijd klaar om jou te helpen. Beveiliging hoeft niemand alleen te doen! Onze experts hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de overheid en binnen de beveiligingssector, hierdoor zijn zij in staat jou van het juiste advies te voorzien.

Hoe wij werken:

  • Overleg met de klant betreffende de wensen, mogelijkheden en uitbrengen advies.
  • Risicoanalyse (optioneel).
  • Opstellen beveiligingsplan (optioneel).
  • Afstemmen leveranciers, zoals installateurs en beveiligingsbedrijven (optioneel).

Onze dienstverlening is heel laagdrempelig en je krijgt vooraf een duidelijke offerte, zodat je geen onverwachte kosten hebt.
Indien je na het overleg en daaruit voortvloeiende advies, aanvullende werkzaamheden door ons wilt laten verrichten, kan dat tegen meerprijs. Maar dit is geheel naar eigen wens te bepalen. Jij bepaalt zelf wat je met het advies van onze beveiligingsexpert doet! Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met de keuze voor een installateur voor een alarmsysteem of een beveiligingsbedrijf voor de alarmopvolging.

Advies beveiliging
Kunnen we jou van advies voorzien?
Onze beveiligingsexperts staan altijd voor je klaar om jou te helpen.
Neem direct contact op voor meer informatie.