Rookmelder Black Friday

Aanstaande vrijdag (26 november) is het Black Friday. Een dag dat is overgewaaid uit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving en het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Winkeliers stunten dan met hoge kortingen en dit levert soms chaotische taferelen op in de winkels, waarbij mensen elkaar bijna naar het leven staan om een aanbieding te bemachtigen. In Nederland zien we de laatste jaren dat steeds meer winkeliers meedoen aan Black Friday, ook online.

Rookmelder Black Friday

Waar je misschien niet aan denkt als je het over Black Friday hebt, is een rookmelder. Niet zo ‘sexy’ als een nieuwe laptop of iphone, maar wel erg prettig en veilig om in huis te hebben. Wij schreven al eerder een artikel over rookmelders, het lezen waard. Bol.com heeft ook voor rookmelders Black Friday deals: Klik hier.
Deze aanbiedingen zijn nu al geldig!!

rookmelder kan rook door brand vroegtijdig detecteren

Rookmelders verplicht

Wist je dat rookmelders binnenkort verplicht worden in iedere woning?

Vanaf 1 juli 2022 ben je verplicht op elke verdieping in huis een rookmelder op te hangen. Dit was al even zo voor nieuwbouw, maar vanaf 1 juli 2022 dus voor elke woning. Naast deze verplichting is het natuurlijk gewoon heel verstandig om ze op te hangen in huis (liever vandaag dan morgen). En met de Black Friday deals kan het ook nog eens een stuk voordeliger. De aanbiedingen zijn geldig tot en met aankomende vrijdag.